Must reads!

Vandaag wil ik een aantal andere blogs met jullie delen. Naast zelf bloggen vind ik het namelijk ook heel erg leuk om andere blogs te lezen. Een aantal heeft mij zelfs over de streep getrokken om mijn blog niet alleen voor mijzelf te houden.

Hieronder vind je mijn favorieten. Ik vind dat jullie deze echt even moeten lezen. Of misschien wel volgen, maar lees dan in elk geval de door mij geselecteerde post.
Volgen kan ook heel makkelijk via bloglovin. Makkelijk al je favoriete blogs bij elkaar.
Blogging

  • Mamaliefde, een heerlijk recept. Wij hebben het al eens uitgeprobeerd. Ik maakte toen de vegetarische versie, want de kip bleef vergeten in de koelkast achter. Jammer. Dus we gaan nog een keer in herhaling, maar dan met kip! Maar vergeet vooral niet verder te kijken hoor, want ik heb maar 1 blog geselecteerd en er is veel meer te zien.
  • Love2bemama, ik selecteerde een blog over merchandising. Ik zag mezelf voor T al zoeken naar auto’s, maar niet  Cars, want daar hebben we al genoeg van, of hij vindt het misschien helemaal niet leuk. Het zette me even aan het denken. Een must read dus.
  • Love that, Geen Nederlandse tv kunnen zien als je net geëmigreerd bent. Pff, ik blijf in Nederland. Het is maar 1 voorbeeld van een blog. Heel leuk om te lezen, en mee te genieten wat ze meemaken in een overigens prachtige omgeving.
  • Huisvlijt, ik ben dol op thee en op Pickwick. En op de nieuwste Pickwick reclame. Vandaar dat ik deze blog heb uitgekozen. Lekker mama thuis met de theepot, net als vroeger thuis. En ik nu dus ook weer, thuis met de theepot.
  • Werockthatparents, een top 10. En wat voor een. Herkenbaar?
  • Uit en thuis met kids, zo doe je dat dus, een goed budget voor je vakantie maken. Wij hebben altijd wel een bedrag in ons hoofd per dag, maar zo netjes budgetteren doen we nooit.
  • Fantastic moms hier ook een stukje herkenbaarheid. Doet elke mama die niet wel eens? Meestal ’s avonds, beken ik ter plekke…
  • Meisje Eigenwijsje met net een hele mooie nieuwe layout! En daardoor nu helemaal het bezoeken meer dan waard.

Mis ik hier jouw blog? Spam dan rustig jouw blog, of jouw favorieten in de reacties!
Dan lees ik met een kop thee en de voetjes op de bank weer lekker door!

IMG_4168.JPG

Advertenties

6 gedachtes over “Must reads!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s