Winterse gerechten_ hutspot_hutspot

Winterse gerechten: Hutspot met kaas

Hutspot, ik vind een stamppot een echt wintergerecht en daarom ook in de serie winterse gerechten. Wel met een twist deze keer. Namelijk hutspo met jonge kaas. Benieuwd hoe dit gaat smaken!

Ingrediënten:

  • 1 zak hutspotgroentenWinterse gerechten_ hutspot_ingredienten
  • 1 runderbouillonblokje
  • rookworst
  • jonge kaas
  • jus

Bereiding:

  • Doe de aardappels wortels en de uien in een grote pan met ruim water voeg daaraan een runderbouillonblokje toe
  • Winterse gerechten_ hutspot_koken

  • Kook het in 20 minuten gaar. Ondertussen zette ik ook de rookworst en de jus vast op, zodat alles tegelijk klaar is.
  • Winterse gerechten_ hutspot_allesstaatop

  • Tijd om de kaas in blokjes te snijden
  • Winterse gerechten_ hutspot_kaas

  • Tijdens het stampen de kaas er ook doorheen stampen
  • Winterse gerechten_ hutspot_stampen

    Wat vonden wij ervan?

    Winterse gerechten_ hutspot_hutspot
    Hutspot eten wij wel vaker, maar nog nooit met kaas erdoorheen. Het smaakt echt lekker bij elkaar. Voor herhaling vatbaar. Zelfs T heeft na wat moeite toch een paar happen gegeten en hij vond het toch lekker. A vond het echt lekker. Dat er stiekem toch een heleboel ui in zit, dat leek haar deze keer niet te deren. Hebben we natuurlijk ook niet verteld 😉

    Advertenties

    7 gedachtes over “Winterse gerechten: Hutspot met kaas

    Geef een reactie

    Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

    WordPress.com logo

    Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

    Twitter-afbeelding

    Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

    Facebook foto

    Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

    Google+ photo

    Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

    Verbinden met %s