Boodschappen januari week 3

Deze week begonnen de boodschappen al op vrijdag. Omdat de griep het huis was binnengedrongen, werd het vrijdag de frituurpan i.p.v. de afhaal. Een extra bonnetje dus, want de frituurpan moest wel gevuld worden deze week. Door de griep ook net even anders boodschappen dan normaal. Op zondag al een deel van de weekboodschappen en allemaal kleine bonnetjes omdat er dan toch even snel iets gehaald moest worden.
Zo is dan ineens de paracetamol voor een van de kinderen op. Snel even naar de supermarkt om een doosje te halen… maar niet heel gestructureerd, dus een rommelig weekje.

Wat gaven we deze week uit aan boodschappen?Terugblik_3_boodschappen

€  6,84
€  1,00
€ 6,38
€  9,18
€ 21,23
€  1,00
€ 29,85
€ 9,19
€ 2,86

Totaal: € 87,53

Wederom een mooi gemiddeld weekbedrag. Wel zou je daar nog 2x € 9,99 vanaf mogen halen. Bij de supermarkt namelijk ook twee kussens uit de aanbieding meegenomen. Dan komt de prijs van de boodschappen dus eigenlijk €19,98 lager uit op €67,55. Een hele goedkope week wordt het dan ineens. Ondanks een extra dag eten uit de supermakt. Bizar, want ik had nu toch niet eens zo heel veel nog liggen, dat ik al eerder had gehaald. Blijkbaar een goedkoop menu deze week..

Advertenties

3 gedachtes over “Boodschappen januari week 3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s