Home_Symfony

Home Symfony

In een tijd dat V&D, Mexx, Blokker en vele andere winkelketens het heel moeilijk hebben, verhuisden Rojas zonwering en Luxafloors in november hun showroom.
Van een industrieterrein naar een mooi winkelpand in het centrum van ons dorp.
Bij een mooie winkel hoort ook een ander assortiment. Dus naast vloeren en zonwering kun je er ook terecht voor leuke woonaccessoires. KeepCalm

Ladiesnight

Dat weet natuurlijk niet iedereen, daarom organiseerde eigenaresse Leonie een ladiesnight. Ik voel me zeer vereerd dat ik daar ook mocht komen.
En wauw! Het is Leonie wel toevertrouwd om een ladiesnight te organiseren. Wat een leuke avond heeft ze er van gemaakt.

Wijnproeverij

Al bij de ontvangst kregen we een lekker glaasje Cava aangeboden. De wijnen werden deze avond verzorgt door Sanne Kelderman van Wijn&Zo . Voor de gelegenheid kregen we een 5tal Spaanse wijnen aangeboden.
Een Cava als start, daarna 2 witte wijnen en als laatste 2 rode wijnen. Zo kwam voor de meeste dames wel een heerlijke wijn voorbij.
Mijn toppers waren de Cava en de Lost Luggage.Wijn

Trends in vloeren en zonwering

Met een glaasje en een lekker hapje werden we daarna bijgepraat over de laatste trends in vloeren en zonwering.
Hele mooie vloeren gemaakt van pvc, maar bijna niet van echt hout te onderscheiden. Grote voordeel, makkelijker in onderhoud dan echt hout.
Ook de zonwering gaat met zijn tijd mee. Stoffen zijn makkelijker te onderhouden, vogelpoep steeds makkelijker te verwijderen. De keuze voor zonwering voor binnen is enorm. Neem een kijkje in de winkel zou ik zeggen, want het is in een paar woorden niet uit te leggen.

Fragrance lamp

Ken jij ze al, de Fragrance lampen? We kregen een kleine demonstratie. Deze heb ik voor je gefilmd.

Riverdale

Verder was er tijd om in de winkel rond te kijken en de collectie van Riverdale te bewonderen. Zulke mooie dingen voor je huis. Een kleine greep uit de collectie legde ik ter plekke vast op de foto.Home_Symfony

Goodiebag

En aan het einde een Goodiebag mee naar huis. Wat een prachtige Goodiebag! Roze, dus meteen al geweldig en gepersonaliseerd. Zo lief. Ook de inhoud vond ik echt heel leuk gedaan.Goodiebag

Ben je in de buurt? Of op zoek naar een goede zonwering, een mooie vloer of leuke accesoires voor je huis? Ik weet zeker dat je slaagt bij Home Symfony. Dus bezoek hun site of loop eens binnen.

Advertenties

Een gedachte over “Home Symfony

  1. Gilberto zegt:

    wouw Marijke, wat heb jij allemaal mooi in worden gebracht en fotograaf kan jij zeker worden.
    Wij zijn erg blij net onze winkel, de reacties van de bezoekers zijn zeer positief. Zowel Peter en ik hebben ons best gedaan om deze zo voor elkaar te krijgen en nu Leonie met haar Home decoratie erbij, is er echt een grote punt op de i gezet.
    Bij ons is iedereen altijd welkom voor een koppie koffie.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s