Terugblik week #18

Vakantie en mooi weer, wat wil je nu nog meer zo begin mei. We trokken er dus ook lekker op uit. En tijdens de zeer zware buien die we tussendoor ook hadden, vermaakten we ons ook prima. Jammer dat de vakantie zo snel voorbij gaat eigenlijk. Het is toch heerlijk zo zonder wekker….

Vrijdag maakten we pannenkoeken van het tarwemeel dat we kregen op Koningsdag. Op de markt staan elk jaar oude ambachten. Wij lieten aan A zien hoe het tarwe met een maalsteen werd gemalen en kregen daarna een zakje mee. Heerlijke pannenkoeken van gemaakt.

Zaterdag was het mooi weer en gingen we naar het strand. Uit de wind, in de luwte van een strandtent, kon je zonder jas prima spelen zonder jas. En van spelen op het strand word je moe, dus op de terugweg twee slapende kindjes. Jammer dat zij niets van de drukte en de mooie bollenvelden rondom de Keukenhof hebben gezien.

Terugblik_18_vrijza
Zondag speelde A weer een worldtour bij een club in de buurt.

Maandag werd er hard in de tuin gewerkt en aten we als toetje zelfgemaakt ijs. Bananen en bosvruchten smaak. Heerlijk.

Dinsdag een dagje vermaak. T had de dag van zijn leven en klom en sprong en gleed en viel aan het einde van de dag als een blok in slaap. Tijdens dat spelen kwamen er vreselijke buien langs. Merk je niets van als je druk bezig bent.

Terugblik_18_zomadi

Ook woensdag kenmerkte zich door buien, nou buien, wolkbreuken. Wat ging het tekeer, wind, regen hagel en onweer. En na 5 minuten scheen de zon gewoon weer vol op. Wel veel binnenspelen dus. T hoorde voor het eerst dat er geluid uit de oortjes kan komen, wat een ontdekking. Ben alleen bang dat de telefoons nu nog minder veilig zijn voor hem.
Donderdag mochten de kinderen lekker een dagje bij oma spelen. Dat is altijd groot feest. Ik had een leuk sollicitatiegesprek en daarna lekker even tijd voor mezelf. En ik kreeg een moederdagcadeau. De kinderen vonden de plant zo mooi dat oma hem voor ze heeft gekocht voor Moederdag. Lief he! 

 En jullie ook weer een leuke week gehad?

Advertenties

4 gedachtes over “Terugblik week #18

  1. marjon1911 zegt:

    Het was inderdaad vreemd weer. van regen enz naar zon en andersom. Wat lief dat je een mooie plant kreeg! Onze laatste week van de mei vakantie zit erop… maandag weer het werk en school ritme.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s