billendoekjes

Billendoekjes

Ik ben best wel merk trouw. Als ik eenmaal een product heb gevonden wat ik fijn vind, dat kijk ik ook vaak niet meer verder. Zo gebruikte ik bij de oudste Pampers als luier en als billendoekjes die van Zwitsal. Ook voor de geboorte van T zorgde ik dat die op voorraad waren, zodat we niet zouden misgrijpen als de baby geboren was.

Overstappen van billendoekjes

Maar nog in de kraamweek, zagen we een zeer goedkope aanbieding van billendoekjes. Van een huismerk. Ik kende dat huismerk goed, want het was het huismerk van onze eigen supermarkt. En ik koop vaak huismerk artikelen als ik die net zo lekker vind als het A-merk. Dus er ging een hele stapel andere billendoekjes mee in de boodschappenkar. Spannend, want zijn ze wel net zo fijn en net zo lekker als die van -in ons geval- Zwitsal? Maar aan de andere kant, het kostte bij elkaar € 5,-, dus als ze niet zouden bevallen, dan was er nog geen probleem en waren de Zwitsal doekjes zo weer gehaald. Maar dat was dus niet nodig.

Budgetdoekjes

En eigenlijk was het ook niet echt een verrassing, de billendoekjes bevielen goed. Ik miste in het begin de heerlijke geur van Zwitsal wel. Maar dat kon ik prima compenseren met allerlei andere producten voor huid en haar. En dus kochten we vanaf die dag eigenlijk helemaal geen “dure” billendoekjes meer.
En dat was een van de eerste besparingen die we doorvoerden hier in huis. Nog niet eens wetend dat we beiden in de WW zouden gaan belanden in de jaren die zouden volgen.

Gekregen billendoekjes

Nadat mijn favoriete supermarkt verandert werd in een Jumbo startte ik een nieuwe zoektocht, naar het beste billendoekje.
Ondertussen mocht ik ook heel blij zijn, met de komst van een nieuw neefje. En dat nieuwe neefje bracht ook voor mij een kleine verrassing mee. De billen van mijn neefjes vinden niet alle billendoekjes fijn. Dus de cadeautjes die de billen van mijn neefjes niet kunnen waarderen, werden doorgeschoven voor de billen van T. Dat vind ik natuurlijk helemaal niet vervelend. En als je op zoek bent naar de beste billendoekjes voor de billen van je eigen kind, kun je daar nu ook een klein beetje van mee profiteren. Mijn zoektocht naar het fijnste billendoekje, deel ik de komende tijd met jullie. Want door ze te proberen, krijg je het beste gevoel bij de billendoekjes. Dus ik probeer er een aantal voor je uit.
Ik start met de billendoekjes van de Action, Etos en de sensitive variant van Zwitsal. Ja deze mama wordt even heel blij van dat cadeau, dus die verpakking bewaren we nog heel even…..billendoekjes

Welk billendoekje is het fijnste?

Ik weet het nu dus nog niet, de doekjes van de Action, Etos en de sensitive variant van Zwitsal heb ik in huis. Oké die laatste is niet budget, maar ongetwijfeld erg fijn, en altijd goed voor de vergelijking. Want een budgetdoekje moet natuurlijk in kwaliteit niet achterblijven bij de andere doekjes.
Dus houd mijn blog in de gaten voor de vergelijking van de budget billendoekjes.

Welke billendoekjes vind jij fijn in gebruik en moet ik zeker in huis halen voor mijn test de komende maanden?

Advertenties

25 gedachtes over “Billendoekjes

 1. bianca zegt:

  Ik ben benieuwd! Ik gebruik voor Sanne ook Zwitsal roze, maar kocht ze wel altijd in een doos bij de Kruidvat, 12 pakjes voor 19 euro. Ik heb wel eens iets geprobeerd maar ze waren vaak of te nat of te olieachtig. Gelukkig niet hoeven besparen op m’n doekjes. Inmiddels gebruiken we ze nog erg weinig.

  En ik heb de snoetenpoetsers van de Aldi, blauw sensitive. Die zijn heel fijn!

  Sanne heeft voor de nacht de luierbroekjes van het Kruidvat. Gewoon handiger dan gewone luiers nu ze zo groot is. Die koop ik altijd in de aanbieding.

  Liked by 1 persoon

 2. Mandy Hantel-Erkemeij zegt:

  Ja de billendoekjes ik ben ook een enorme Zwitsal fan en heb 2 keer een hele grote doos besteld maar ja J poept zoveel de doekjes waren niet aan te slepen gewoon.. Ik haalde daarna de billendoekjes van de Action sensetive de witte verpakking a 72 stuks voor nog geen 1 euro uit mijn hoofd..

  Zelfs heb ik kruitvat eigen merk gehaald en een B merk bij de kruitvat waarvan de billendoekjes nog geen 65 cent per pak kosten.
  Echter het B merk is echt niet mijn favoriet ze zijn te droog en dat is niet mijn ding..
  Tot nu toe ben ik blij met de action en eigen merk kruitvat maar ga de Hema ook nog maar een keer uitproberen..

  Nu nog de luiers J kan tot nu toe alleen nog maar tegen Pampers dus nog een goed alternatief zoeken..

  Suc6 met je zoek tocht naar de juiste billendoekjes

  Like

 3. marjon1911 zegt:

  Ik heb ook al verschillende doekjes getest. Zwitzal idd lekker ruikend maar qua prijs ook duurder. De doekjes van action vind ik persoonlijk niet fijn.
  Wij gebruiken nu de Kruidvat sensitieve doekjes en die bevallen me wel.

  Like

 4. Ursela zegt:

  Die van de aldi zijn super. Komrn goed uit de verpakking door het handige dekseltje, dus als je er snel een paar nodig hebt, blijven ze niet aan elkaar zitten, zijn niet te vochtig, ruiken prima en belangrijk: niet duur! Dus mijn tip: probeer eerst maar die van de aldi

  Like

 5. Daantje zegt:

  Heel flauw, maar washandjes werken hier toch het beste. Gewoon lekker helemaal geen chemische troep. Al is het wel weer wat meer moeite met het uitwassen enzo, dus gebruik ik ook regelmatig gewoon wegwerpdoekjes van welk merk er maar in de aanbieding is…. Ons zoontje heeft er geen last van gelukkig!

  Like

 6. Pink Press zegt:

  Beide kindjes kregen bij mij uitslag van zwitsal. Die van van de action gebruik ik het meest, en zijn erg fijn in gebruik. De geur vind ik minder, maar dat maak ik goed met crème enzo 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s