Terugblik_24_zo

Terugblik week #24

Zo wat een werk zeg, een week waarin ik moest kiezen welke foto’s ik zal delen in de terugblik. Veel foto’s zijn natuurlijk ook al via Instagram of Facebook gedeeld. We hebben het echt druk gehad. Veel buiten geweest, de moestuin is in de zomer een van onze favoriete plekken om te zijn. En oh wist je al hoe lekker die aardbeien zijn? Dus je begrijpt waar we weer zijn geweest. Maar niet alleen dat, er was deze week nog veel meer te beleven.

Vrijdag ging A ook mee naar de moestuin. Voor de laatste keer had ze margedag. De kinderen van groep 1 tot en met 4 hebben dat 3 á 4 keer per schooljaar omdat zij net teveel lesuren maken anders. Volgend jaar zit ze in groep 5. Dus genoten we er nog maar even van. Prachtig weer en natuurlijk genoeg te beleven. Van de lekkerste aardbeien tot meehelpen met het bouwen van de kippenren.
En als beloning natuurlijk heerlijke aardbeien met slagroom als toetje.

Zaterdag vierden we de verjaardag van neefje T. Hij is bijna 3!Terugblik_24_vrijza

Zondagochtend hadden we geen plannen. Papa was hardlopen, het was heel mooi weer, dus wij gingen aardbeien plukken en eten natuurlijk. En snoeperwtjes eten, zo vers van de plant.
’s Middags gingen we fietsen. Een prachtig natuurgebied nou ja, aangelegd dan, midden in de randstad. Vele braamstruiken, prachtig bloeiende grassen en je komt bijna niemand tegen. Terugblik_24_zo

Maandag keken we naar onszelf op de tv. Prachtig vonden de kinderen dat. A was super trots en T herkende vol verbazing iedereen.

Dinsdag moest A even terugkomen bij de tandarts. Bij de controle bleek dat de pijn in haar kies kwam door een stukje dat was afgebroken. Spannend, maar het was zo gemaakt.
T keek lekker een filmpje op de computer. Hij voelde zich echt niet lekker. Een vreselijke verkoudheid zit hem echt in de weg. Dus beer keek mee. En beer moest het wel goed kunnen zien natuurlijk.

Terugblik_24_madi

Woensdag voerden we de vandaag zo geduldige eendjes. Waar je normaal dus moet uitkijken voor je vingers, stonden ze vandaag keurig te wachten. Ook was het tijd voor het mannenuitje van T en papa. Hij was een keer heel boos geworden dat A wel mee mocht met papa en hij niet. Dus hij mocht een keer alleen met papa op stap. Naar de kinderboerderij, naar de schapen wilde hij. Dus toen papa en T naar de schapen waren, gingen A en ik samen op pad. Ook even qualitytime. Lekker een ijsje eten. De lekkerste ijsjes uit het dorp.

Donderdag was een saaie dag. Ik had geen fut en ook T was een beetje lusteloos. Wel maakten we samen een mooie hut, waar hij lekker ging “slapen” met alle kussens en knuffels.Terugblik_24_wodo

En hoe was jullie week?

Advertenties

5 gedachtes over “Terugblik week #24

  1. marjon1911 zegt:

    Een leuke week, de moestuin gaat volgens mij ook erg goed bij jullie met groeien! Fijn dat de kies snel gemaakt was.
    Oei, niet helemaal fit… hier ook verkoudheid. Dat krijg je ook met dit vervelende weer… warmte en frisheid wisselen elkaar af.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s