Valentijn 2016

Last minute Valentijn DIY

Vorig jaar maakten we valentijnskaarten. Ik wist toen dat A heel happy was met haar grote liefde sinds de babygroep. Inmiddels is deze kalverliefde over en hoorde ik lekker last minute dat er een kaart moest komen voor iemand anders.

Lang leve Pinterest!

Hmm last minute, jep! Inspiratie? Natuurlijk Pinterest, ik had het afgelopen jaar en ook recent gelukkig van alles gepind. Samen dus maar even snel aan de knutsel. Voorwaarde, het moet simpel zijn, want het dus moet snel af.

Washitape en stickers

Voor deze kaarten hadden we ook niet veel nodig. Letterstickers vond ik nog in de kast, maar anders hadden we de letterstempels gebruikt. En washitape ook genoeg op voorraad. Een paar losse kaarten zaten ook nog wel in de knutselbak. Aangevuld met wat roze papier en we konden aan de slag

Hartjes

Valentijn en hartjes horen bij elkaar. Dus we maakten hartjes aan washitape slingers. Simpel te maken, 3 slingers van tape, en 3 hartjes. Opplakken en klaar. Wij kozen dan nog extra voor het woord love erbij.

De binnenkant van de kaart opgesierd met 2 roze hartjes en XXX met die leuke letterstickers. En de kaart was al klaar. Echt een makkelijke last minute DIY.Valentijnskaart

Meer werk

A had wat meer werk, zij wilde een kaart voor stille liefde M. (Ja hij schijnt van niets te weten, maar er is een kans dat zijn moeder meeleest….) Maar er moest ook een kaart voor papa worden gemaakt.

En die moest anders zijn dan die van mama. Ook een hele makkelijke is de boter-kaas-en-eieren kaart. Washitape voor het speelveld, letterstickers en andere stukjes washitape als rondjes en kruisjes.

Natuurlijk wilde zij de achterkant en binnenkant ook versieren. En zijn de kaarten nog even extra mooi gemaakt.Kaarten A

Dus mocht je toch nog bedenken dat je echt nog een kaart nodig hebt voor Valentijn morgen? Het kan, ze zijn echt zo gemaakt.

Alleen de post bezorgt ze dan niet meer op tijd, dus wij speelden zelf voor postbode dit jaar.

Stuur jij ook een kaart?

Advertenties

Een gedachte over “Last minute Valentijn DIY

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s