Terugblik #1611

Hoi zus,

Dit keer weer de eer aan mij om een terugblik te schrijven. We hebben om te beginnen genoten van het heerlijke weer. Iedereen word daar toch weer vrolijk van? Helaas hebben wij nog niet genoeg zon in de tuin om er echt van te genieten maar wel bij de schoonouders even op het balkon gezeten. En ik moet zeggen zo uit de wind, heerlijk!

Het prikkelt mij ook om weer dingen in de tuin te gaan doen. Ik moet er nog even moed voor verzamelen maar ik krijg langzaam aan weer zin in het knippen van de plantjes en het vegen van de stoep.

Verder hadden wij een rustige week. Manlief is dan weliswaar thuis maar moest naar een cursus van vier dagen. Dus toch gewoon weg. Beetje jammer is dat wel als je net twee dagen thuis bent.

A leverde haar werkstuk in, zag er supernetjes uit. Dus nu hopen we op een mooie beoordeling. En het plannen gaat lekker want ook haar laatste boekverslag van dit jaar is al bijna klaar.

terugblik1611

Ik ben deze week weer eens helemaal vergeten een foto te maken. Nog snel maar even een van de gezellige kaarsjes die in de vensterbank staan dan maar. Ik heb ze voor het voorjaar vervangen door deze roze exemplaren. Met de kerst had ik glitterende en tussendoor donkergrijze.

Hoe was jullie week?

Advertenties

2 gedachtes over “Terugblik #1611

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s