Action shoplog

Ik probeer deze winkel eigenlijk zoveel mogelijk te vermijden want het is zo verleidelijk om meer mee te nemen dan je nodig hebt. Maar wij wilde graag iets hebben voor in de vakantie en ik hoopte dat ik het bij de Action kon vinden. Of ik het ook vond en of ik mij in kon houden om nog meer mee te nemen tja………… Lees maar mee.

Opblaasbaar speelgoed

Ik ging voor opblaasbaar speelgoed voor op vakantie. En vlakbij de ingang vond ik meteen wat ik zocht. Opblaasbare krokodillen en waterscooters. Het zijn de krokodillen geworden want ik zag mijn kinderen niet meer op een waterscooter spelen in het zwembad.

A vertelde dat een vriendinnetje ook een bootje had gekocht dus daar hebben we ook even naar gekeken en uiteindelijk ook meegenomen. Tja voor de prijs hoef je het niet te laten zeg maar.

Maar opzoek naar het bootje kwamen we ook nog wat anders tegen namelijk het schap met……

actionshoplog

Schoolspulen

Even kijken bij de agenda’s. En voor ik het wist had A een leuke agenda gevonden met een bijpassende tekenmap, multomapdivider (je weet wel die tabbladen voor erin), multomapschrift (met gewone schrijfblaadje maar dan wel met gaatjes erin zodat ze in de map kunnen), stickers en zelfklevende notitieblaadjes. Een echt bijpassende multomap konden we niet vinden maar met behulp van stickers besloot ze een simpele zwarte map te pimpen zodat hij er wel bij past.

De agenda vind ik echt onwijs leuk. Hij was er in verschillende designs, allemaal ook met een gezellige bijpassende binnenkant. Want niet alleen de buitenzijde moet natuurlijk leuk zijn. Er zitten stickertjes in, een lineaaltje, opbergenmapjes en een envelopje. En dat alles voor maar €1,99. En dat terwijl de gemiddelde leuke agenda tussen de €12,- en de €25,- kost.

Op wat pennen en stiften na is mijn kind in elk geval weer klaar voor het nieuwe schooljaar. Nu alleen nog even dit jaar uitzitten.

Waar kopen jullie meestal de schoolagenda’s?

Advertenties

6 gedachtes over “Action shoplog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s