Ontploft barbiehoofd

Soms kom je tips tegen op het internet waarbij je denkt “Ja ja, zal wel!”. En soms ben je wanhopig genoeg om zulke tips toch te proberen. En dat had ik dus met barbieharen. Werkt ook op haren van My Little Pony trouwens.

Barbies

A heeft barbies, eigenlijk zijn het de enige poppen die ze leuk vindt al sinds klein meisje. En aan barbies zitten haren. Haren die in de fabriek gestyled worden en er in de doos geweldig uitzien. Bijvoorbeeld de haren van de K3-barbies naar de films van De Kattenprins en De IJsprinses. De dames hebben prachtig gestyled haar in pijpenkrullen. Net als in de film.

Niet kammen!!!!

Je verteld je dochter dat ze de haren van deze barbies echt niet kan kammen en dat gaat best een tijdje goed. Maar door het omkleden raken de haren toch in de war en zien ze er niet meer zo mooi uit als eerst. Dat is jammer. Dus ga je toch kammen!

En daar ging het dus fout. Met als resultaat een volkomen ontploft barbiehoofd met blond en rood kroeshaar. Hierdoor lijken ze ook niet meer op de echte dames want die hebben toch echt stijlhaar. En dat geeft dan weer een enorm verdrietig kind.

ontploft barbiehoofd

Oplossing?

Maar gelukkig is er een oplossing, hoop je dan.
Ik kan je vertellen het werkt. Ik heb het geprobeerd en natuurlijk krijgen ze niet ineens stijlhaar maar ze lijken wel weer op hun echte levende voorbeelden.

De tip

Wasverzachter mengen met water in een verhouding 1:1 (dus 1 schepje wasverzachter en 1 schepje water) en goed mengen. Dan de barbie haren even onderdompelen en rustig uitkammen. Het is wel even werk maat het geeft echt resultaat, zie foto.

overwacht neveneffect

Onverwacht neveneffect

Het alleen 1 onverwacht neveneffect. Heel veel meer werk, of ik de andere barbies dan ook wilde doen!

Hebben jullie ook last gehad van zulk ontploft speelgoed en kende je deze tip?

Advertenties

9 gedachtes over “Ontploft barbiehoofd

  1. Linda zegt:

    Dochterlief is gek van My Liitle Pony en koopt ze graag van elk kleedje op de rommelmarkt. Inderdaad wasverzachter of gewoon cremespoeling en een dagje intrekken helpt prima! Bij hele erge zelfs even de stijltang en de haartjes zijn weer mooi!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s