Rommelkabouters

Het is de laatste tijd weer flink raak. Waar ik ook kijk overal liggen kleine en grote rommeltjes. Op de salontafel, de bank, de eettafel, het aanrecht en zelfs de computermeubels moeten er aan geloven. Maar ik weet sinds kort hoe het komt…….

Ik heb last van een plaag van rommelkabouters. Vreselijke wezentjes die zich heel snel voortplanten en die je bijna niet lijkt uit te kunnen roeien! Ze halen mijn hele huis overhoop, laten overal rommel achter zoals kledingstukken, snoepwikkels, pennen en nog veel meer. Heb je net je huis aan kant en niet veel later is het net of er een bom ontploft is.
Tevens maken ze spullen kwijt! Hierbij lijken ze voorkeur te hebben voor tassen, schoenen en huiswerk.
Ik heb wel hun grootste werkveld kunnen vinden. Ze lijken namelijk vooral actief te zijn in de woonkamer en de slaapkamers van de kinderen! Al hoewel er soms ook een enkeling naar de badkamer of de keuken uitwijkt.

rommel

Het ergste van alles is dat ik steeds de kinderen en mijn man de schuld geef. Ik loop de hele dag te zeuren dat ze hun rommel op moeten ruimen, hun afval in de afvalbak moeten gooien en dat wat ze gebruiken ook netjes terug moeten leggen. De kinderen zeggen elke keer weer van niets te weten. Ze kijken ernaar en zeggen: “Hoe kan dat nou weer?!”

Ik haat rommelkabouters maar ik lijk maar niet van ze af te komen. Mocht iemand een gouden tip hebben wat betreft deze kaboutersoort dan hoor ik het graag. We hebben het huis al verbouwd maar hun verblijfplaats nog niet kunnen vinden. De hond verdenk ik ervan vriendjes met ze te hebben gemaakt want hij gromt en blaft niet tegen ze. Misschien voeren ze hem wel stiekem koekjes.

Ik hoop echt dat iemand een oplossing weet.

Is jullie huis ook vergeven van rommelkabouters?

N.B. De post is als grappig bedoeld en moet niet al te serieus genomen worden.
Advertenties

8 gedachtes over “Rommelkabouters

  1. ByJon zegt:

    Herkenbaar.. en mams maar mopperen dat ik de hele dag loop op te ruimen. Hier is nu de afspraak: zelf opruimen anders gaat het in de avond de prullenbak in! Dat is het ook echt opgeruimd 😉
    Dochterlief zorgt nu wel da haar dierbare spullen opgeruimd worden. Lees: alles bij elkaar op een berg gelegd

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s