Een verpest weekeinde!

Eindelijk weekeinde na een “lange” week op school. Eindelijk tijd voor relaxen, uitslapen en doen wat ik wil. Dat moet Q gedacht hebben toen het weekeinde aanbrak.

Lekker gamen!

In het geval van Q denkt hij aan online spelen op de XBox, minecraften (online) op de PC of ander spelletjes op de PC. Eventueel ook nog op YouTube vloggers kijken of anders op de televisie een tekenfilm zien. Even lekker niks anders dan wat onzinnige vermaak (oke dat is mijn mening natuurlijk en niet die van Q).

Storing

Hoe zuur was de werkelijkheid toen de KPN storing bleek te hebben. Niet alleen deed hier het internet het niet, en daarmee dus ook de wifi, maar ook de televisie was als een dood vogeltje en zelfs de telefoons waren niet werkzaam.

Ondanks mijn uitleg was Q niet gevoelig voor de argumenten dat de PC toch echt via het internet werkte en dus zijn games het niet deden. Hij heeft heeft alles eerst zelf geprobeerd en daarna tja……….

Verpest! Wat een ellende!

Hij had het gevoel dat zijn weekeinde grondig werd verpest door deze storing.

Natuurlijk zijn er andere dingen die we kunnen doen maar na twee potjes schaak te hebben verloren van je moeder ben je daar als negen-jarige ook wel klaar mee. En dat resulteerde in deze foto.

verpest weekeinde.jpg

En A vragen jullie je misschien af? Nou die was lekker dansen, zonder internet, telefoon of televisie.

Hoe gaan jullie kinderen om met een teleurstelling als deze?

Advertenties

6 gedachtes over “Een verpest weekeinde!

 1. mamavanvierweb zegt:

  nu zal deze teleurstelling er bij ons niet zijn (we hebben geen tv en ipad mogen ze alleen tijdens het koken) maar de “He bah ik verveeeheeel me zoooohoooo” en dan dat gehang… Sja, dat is wel herkenbaar 😉
  Werd er zo gek van dat ik gehang naar boven stuur met een lijstje: wat te doen als ik me verveel. Staan zo’n 30 activiteiten op. Als ze zich dan NOG vervelen begrijpen ze wel dat ze dat niet meer bij mij hoeven neer te leggen 😉

  Like

 2. Loes | Gewoon iets met Loes zegt:

  Oh ja, dit is ook wel een heel groot drama natuurlijk! Wij hebben een popcorn, een mediaspeler waar heel veel films en series op staan, en die kan ook zonder internet/tv-verbinding gebruikt worden, dus dat is dan ons alternatief (gelukkig staat daar ook zoveel op dat het soms net youtube is ;-)).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s