Failed it or nailed it?

Q werd bijna 10 en dus was het tijd om na te denken over de taart. De traktatie moest en zou Pokémon worden en dus de taart ook. Tijdens het zoeken naar een leuke traktatie had Q wel een leuke taart voorbij zien komen, zei hij.

Taartkeuze

Speciaal voor mij werd de taart er even bij gezocht. Ehm ja die vind ik ook heel leuk (om te krijgen dan niet om te maken!).

Tot nu toe heb ik altijd geroepen dat ik dus echt niet ga boetseren. En dat vooral omdat ik bang ben voor een dikke vette FAIL. Zo een poppetje moet wel echt lijken vind ik persoonlijk.

Toch boetseren

Maar voor je kinderen doe je alles dus ben ik een week vooraf begonnen met het namaken van Pokémonfiguurtjes van marsepein en fondant. Ik begon met Picachu en ben maar liefst 3 uur bezig geweest om hem een beetje lijkend te krijgen.

Uiteindelijk ben ik geëindigd met 7 redelijk gelukte Pokémon. Picachu, Bulbasaur, Eevee, Vulpix, Squirtle, Charmander en Snorlax. Ik had wel wat probleempjes want de oren van Picachu bleven niet omhoog staan, Charmander bleef maar naar links zakken en Squirtle heeft waarschijnlijk een ingezakte wervel want zijn buik werd steeds boller en zijn rug steeds korter.  Van de oren van Picachu had ik wel wat geleerd en voor de oren van Eevee heb ik een beetje droge, ongekookte spaghetti gebruikt om te verstevigen. Toch was ik wel tevreden over het resultaat en mochten ze op de taart.

EN?

Op de taart heb ik de naam van Q en een grote 10 gemaakt met behulp van een lettergenerator. Hier kan je zelf je tekst invoeren en de hoogte bepalen. Je krijgt dan een voorbeeld plaatje dat je bijvoorbeeld in een tekstverwerkingsprogramma kan gebruiken of kan printen. Hartstikke handig en helemaal in de sfeer van de taart.

Na heel wat freubel- en plakwerk is dit het eindresultaat van mijn taart geworden.
En is het een fail of een nail?

pokemontaart

Advertenties

20 gedachtes over “Failed it or nailed it?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s