opwarmen-en-opfleuren

Even opwarmen en opfleuren

Wat is het koud geworden ineens hè. Van 30 graden half september naar gewoon herfst. Heerlijk om de Even opwarmen van Pickwick te testen.
In mijn review van “Even verwennen” en “Even bijkomen” schreef ik dat mijn supermarkt ze niet verkocht. Pickwick stuurde mij daarom de andere twee varianten toe! Echt heel lief!
En inmiddels heb ik ze getest. Of ze net zo lekker zijn als de eerste twee? Ik zal het je vertellen.

Even opwarmen

even-opwarmen
Als eerste koos ik de variant met gember. Het was een koudere dag en ik vond het daarom wel een passend moment. Ook was dit degene waar ik van dacht, Hmm wat zal ik hier van vinden. Ik ben niet heel dol op de smaak van gember. Maar een onterechte vrees. Wederom een schot in de roos van Pickwick, want even opwarmen warmt je echt lekker op. De smaak van gember combineert heerlijk met de rooibos en de kaneel. De mooie rode kleur van de rooibos geeft nog extra warme sfeer aan deze thee. Na een koude ochtend, uurtje kleumen in de speeltuin of wellicht wel het bos, een heerlijke thee om weer warm te worden. Of gewoon omdat je op de bank zit met een boek, of Netflix en de storm buiten raast en de regen tegen de ramen slaat. Ja dat is ook een juist moment voor deze thee.

Even opfleuren

even-opfleuren

Vrolijkheid nodig? Iedereen heeft wel eens zo’n dag dat je gewoon niet helemaal vrolijk bent. Dan ben je met even opfleuren dus aan het juiste adres. Een groene thee als basis met rozenblaadjes en framboos. Deze geur doet je zeker al opfleuren. De warme geur van rozen doet mij denken aan de zon op een roos in de tuin, terwijl je daar zit te genieten van de zon en een kop thee. Nou ik kan je zeggen alleen van die gedachte kan ik al blij worden. Zo ben je direct weer uit je herfstdip.
De smaak van de thee was wat minder uitgesproken, maar door de geur heb je meer dan genoeg smaakbeleving, en is een uitgesproken smaak wellicht zelfs een beetje te veel van het goede.

Even Pickwick

Bedankt Pickwick voor het toesturen van de missende 2 smaken. Ik heb er al van genoten, maar dat worden nog vele heerlijke koppen thee deze herfst. En dat telt natuurlijk voor alle vier de smaken uit deze serie.

Welke thee is jouw favoriet?

Advertenties

2 gedachtes over “Even opwarmen en opfleuren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s