Terugblik #1645

Hoi Zus,

Daar zijn wij weer met een terugblik op onze week. Het was weer een bezige week.

We begonnen lekker met het ophalen van een ID-kaart van Q. Hij is toch wel erg veranderd de afgelopen 5 jaar als ik de foto’s zo naast elkaar leg. Daarna brachten we een bezoekje aan de brillenwinkel. A had het idee dat ze het bord minder goed kon zien dus maar even laten controleren. Gelukkig was de afwijking zo klein dan het binnen normaal valt. Q had een oranje bril gevonden en hoopte dus ook een bril te moeten. Maar zijn ogen waren nog beter dan die van zijn zus. Hij was zowaar teleurgesteld, ik niet hoor.

Het weekeinde was normaal bezig. Zaterdag dansdag en zondag badmintondag. Zo houden de kinderen mij van de straat. Ook zijn we zaterdag weer een keertje bij mijn schoonouders langs geweest. We zien ze wel regelmatig maar door de drukke weekeindes was het lang geleden dat wij bij hun geweest waren.

Maandag ben ik begonnen met een extra taak op school. Drie kindjes mag ik begeleiden met het doen van een project. Hartstikke leuk natuurlijk. Maar best veel inlezen en nadenken op een manier die ik niet gewend ben. Bij deze dus even alle lof voor de juffen!

Dinsdag had ik een overleg op school met de juf van A en Q. Onze school is een gezonde school geworden en dat moet geopend en gevierd worden. Vandaar de vergadering.

terugblik45

Verder kon ik deze week erg weinig doen. Ik heb erg last van mijn fibromyalgie. Voor mij betekent het pijn, veel pijn en dat van mijn tenen tot aan mijn nek. Het beperkt mij op dit moment behoorlijk. Ik ben graag met mijn handen bezig maar dat gaat nu niet. Ik kan bijvoorbeeld niet breien omdat het net is of ik dat probeer te doen met ovenwanten aan. Lezen gaat niet want een boek, al is het nog zo licht, is te zwaar om vast te houden, zelfs de e-reader wil niet lukken. Typen voor ons blog gaat ook enorm moeizaam dus vandaar dat deze terugblik wat minder lang is dan normaal bij mij.

Gelukkig was ik in goed gezelschap. Kruimeltje, ons hondje, heeft zich verstapt en heeft nu een pijnlijk pootje, rechtsvoor. En dan wil je natuurlijk maar 1 ding! Heel dicht in de buurt blijven van je moeder, eh vrouwtje bedoel ik natuurlijk. Dus bij alle dingen die ik deed was mijn hinkelende schaduw er ook. Zelfs met koken ging hij op mijn voeten liggen. Heel handig.

Op woensdag en donderdag hadden we ook nog wat tandarts en orthodontist bezoekjes in de agenda staan. A kreeg wat hulp bij het poetsen want met al dat ijzer in je mond is dat toch wat minder makkelijk. Ook werd haar beugel weer strakker gezet en zowel links als rechts boven werden er nieuwe slotjes geplaatst. Het zal wel niet lang meer duren voor er onder ook slotjes geplaatst gaan worden.

Oja en pssst, A is begonnen met die Cito-toets van rekenen waar we al zo lang en hard aan gewerkt hebben. Dus het is heel hard duimen nu!

Ik hoop dat jouw week lekkerder verliep. Ik hoop volgende keer mij weer wat beter te voelen.

Advertenties

4 gedachtes over “Terugblik #1645

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s