Terugblik #1651

Dit is alweer mijn laatste terugblik voor 2016. Voor mijn gevoel is het keihard voorbij gegaan. Maar dat is wat anders. Het was hier weer een leuke, drukke maar vooral gezellige week. Lezen jullie weer mee?

We begonnen de week in afwachting van een eventueel televisie optreden. Of het ook doorging dat kunnen jullie binnen kort hier op het blog lezen.

Het weekeinde was lekker feestelijk. Ma was jarig en we vierde het 40-jarig huwelijk nog een keer maar nu namen wij pa en ma mee uit eten. Ook kregen ze een grote doos met herinneringen. Uit eten was heel gezellig en het eten was best lekker. In elk geval was er voor iedereen wel iets wat ze lekker vonden, van de kleinste tot de grootste.

Ook werkte ik met A aan een huiswerk opdracht. Twee woorden in elkaar verwerken. Best een uitdaging maar leuk om te doen. A heeft de hare af en ik ben enorm benieuwd naar die van de andere kinderen in de klas. En we versierde het huis in kerststijl. Kerstboom opgetuigd, extra kaarsjes neergezet enzo. Gezellig.

Zondag was het weer een badmintonwedstrijd, zoals gewoonlijk. De kinderen waren erg vlotjes dit keer en met anderhalfuur stonden we weer buiten. En dat is buitengewoon snel. De rest van de dag hebben we lekker genoten van onze vrije tijd.

terug51

Helaas is het nog geen vakantie dus er moest gewoon gewerkt worden en de kinderen gingen ook gewoon naar school. Maar wel met veel knutselen op het programma. Op onze vrije woensdagmiddag zaten we gezellig bij de tandarts voor het sealen van de “grote mensen” kiezen van de kinderen.

We deden her en der wat boodschapjes, alvast voor kerst en er werd gesport.

Donderdag hadden de kinderen een continurooster en waren vroeg uit. Ze moesten wel nog even hun eigen kerstdiner voorbereiden. Q had gekozen voor kipnuggets, die lust hij zelf tenminste ook, dus goede keuze, en A gaat komkommers met dipsaus maken. Natuurlijk zetten we wel zo een leuk komkommerkerstboompje in het midden van het blad!

En dan geef ik graag voor de laatste week het stokje weer aan jou. Hoe was jullie week?

Advertenties

2 gedachtes over “Terugblik #1651

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s