kinderthee-testpanel

Testpanel Kinderthee

We mochten al eens Kekke kinderthee van Cupkes proeven. Met 2 mama’s als theemutsen, komen de kinderen er inderdaad ook gewoon niet onderuit om thee te drinken. En kekke kinderthee van Cupkes is dan wel zo leuk. Dan maak je er gewoon nog meer een theefeestje van.
Dus als Cupkes dan zoekt naar uitbreiding van het kinder thee panel, dan is het alleen nog maar controleren of ze in de doelgroep passen. Maar helaas

Doelgroep

Nee helaas, de dames en heren hier, passen niet in de doelgroep. Ze zijn te oud, en 1 te jong. Maar dat laatste was maar een paar maanden. Dus deze mama mailde toch naar Cupkes met zijn gegevens. En zo werd T als driejarige toch toegevoegd aan het kindertheepanel.
Natuurlijk kregen we direct 2 soorten thee op gestuurd.

Testpanel

Het testpanel gaat nieuwe theesoorten testen. En alleen als de kinderen de thee ook lekker vinden, dan wordt de thee uitgekozen door Cupkes, en is hij voor iedereen beschikbaar. Een belangrijke taak dus. Je moet namelijk wel heel eerlijk zeggen of je de thee lekker vindt. Nu ben ik daar bij T nooit zo bang voor. Tijdens onze gezamenlijke momenten aan tafel, weet hij altijd heel goed wat hij wel en niet lekker vindt. Dus dat komt goed.

De thee die Cupkes selecteert is overigens gezond en goed voor de kinderen. Je mag dus zoveel ervan drinken als je zelf wilt. En natuurlijk drinken mama en zuslief ook mee.

Geheim van de mummie

Deze klinkt heel spannend. Wij hebben het begrip mummie dan ook maar even uitgelegd als iemand die zich verkleed in een rol wcpapier. Na de titel wil T deze als eerste proeven. Want mama leest voor: Natuurlijke rooibos, stukjes cacao, caramel, limoen schilletjes, natuurlijke aroma’s. Cacao? Dat is chocola. En als T ergens dol op is, is het wel chocola.
Even ruiken aan de droge thee. Die ruikt ook heerlijk, toch zit er iets minders aan. De limoenschilletjes, maar de chocola maakt veel goed.
Thee zetten dus en proeven maar.
Nee sorry, onze jongeman kon hem niet echt waarderen. Hij ruikt heerlijk, maar hij smaakt BAH. Helemaal uitleggen waarom is nog wel lastig met zijn 3 jaar, maar na het stellen van veel vragen, komen zijn zus en mama tot de conclusie dat het de limoenschilletjes moeten zijn. Je proeft ze goed, wat voor ons juist een frisse smaak geeft aan het geheel, maar voor T tot een vieze smaak komt. Klopt wel, want van andere thee met citrus erin, moet hij ook niet veel hebben.geheim-van-de-mummie

Roodkapje en de boze wolf

De tweede variant klinkt ook goed. En met de Efteling nog vers in zijn geheugen, lijkt hem deze wel lekker. Ja dat dacht hij bij de vorige ook, maar na het voorlezen was hij mogelijk nog enthousiaster dan bij de chocola. Mama las voor:Deze thee is gemaakt van rooibos, dus bevat geen cafeïne. Daaraan zijn de lekkerste rode fruitsoorten toegevoegd, zoals aardbeien en framboosjes en blaadjes van de bramenstruik.
“AARDBEIEN!!!” Snel thee zetten dus.
thee-zetten
En ja deze thee is lekker!!!! Hier wil hij nog wel meer van. En regelmatig komt er dus Roodkapje thee in zijn beker. Al heeft hij hem omgedoopt naar Aardbeienthee.

Nu echt testen

Inmiddels hebben we de nieuwe test mogen ontvangen. Op Instagram kon je al een sneak preview zien. Maar het is nog geheim verder. Dus na 22 januari lees je meer over die test!

Drinken jullie ook thee met de kinderen?

Advertenties

5 gedachtes over “Testpanel Kinderthee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s