Knijpertjes.nl

Knijpers voor de tienerkamer

Nu A bijna 10 is, zijn we ook weer eens aan de slag met haar kamer. Toen zij op zolder ging slapen, was dat omdat haar oude kamer voor haar broertje op komst ging worden. Zij was dus een kleuter. En zo werd de kamer ook ingericht. Wel met oog op de toekomst. De muren zijn grijs met roze en verder heel rustig. Ook met de kast hebben we hier al rekening mee gehouden. We kozen voor een witte. Maar nu moeten er toch wat veranderingen worden doorgevoerd.

Een bed

Zij nam haar meegroeibed mee naar haar nieuwe kamer. En inmiddels is deze vervangen door een 1 persoonsbed. Maar voor haar verjaardag wil zij toch graag ook een nieuw bed. Bij de Ikea heeft ze een heel leuk bed gezien, en dat zou perfect passen in haar tienerkamer. Afgesproken hebben we dat ze deze voor haar verjaardag krijgt. Direct een leuk cadeau. Zodra hij er is, zullen we dan ook hier wel op terugkomen.

Bureau

Toen zij de zolder betrok had ze nog geen bureau op haar kamer. Als kleuter had ze hier nog geen behoefte aan. Een paar jaar geleden hadden wij het bureau uit de huiskamer over. Met oog op de toekomst hebben we die dan ook naar haar kamer verhuisd en ze maakt er veel gebruik van.

Handdoeken

Al jaren een doorn in mijn oog. Op haar oude kamer had zij een haakje aan de deur waar ze haar handdoeken op kon hangen. Nu niet. Het is er nooit van gekomen en ik vond nooit iets leuks. Haar handdoeken hangen dus over het wasrek, langs de zoldertrap, of op haar stoel. Net waar het handig is. Vreselijk, want ze hangen mij in de weg.
De badkamer is bij ons ook geen optie, want ze worden of niet teruggebracht na het afdrogen en eigenlijk is er ook niet echt een goede plek in de badkamer op dit moment. Maar de oplossing diende zich onlangs aan.

Knijpers

Via Facebook kwam ik de site Knijpertjes.nl tegen. En daar vond ik de oplossing van het handdoeken probleem. Samen met A mocht ik 2 toffe knijpers uitzoeken om te bevestigen aan haar deur. Of zou de zijkant van de kast een betere plek zijn?
A koos voor 2 vintage knijpers in het roze en grijs. Perfect passend bij de kleuren van haar kamer. En omdat zowel de kast als de deur wit zijn, vallen ze daar ook mooi op. Nu alleen nog de juiste keuze maken, om ze op te hangen.Knijpertjes.nl_Vintage knijpers

Het ophangen is ook heel makkelijk, want bij bestellen, hebben we 2 powerstrips bijbesteld. Zo plakken we de knijpers dus makkelijk op. En kunnen we ze altijd ook weer gemakkelijk verwijderen, mocht ze ze ooit mee willen nemen naar haar studentenkamer, of eigen woning.

Overigens zag ik op de site nog veel meer leuke knijpertjes, om kaarten op te hangen, een bedankje, of ook in de keuken voor de handdoek en theedoek. In meerdere soorten, maten, kleuren en geheel naar eigen smaak. Check zelf dus ook zeker nog eens de site.

Het resultaat

Blijft nog over het resultaat van het ophangen:Knijpertjes.nl

Hoe hangen jullie handdoeken, badjassen en dergelijke op?

NB: Dit artikel is tot stand gekomen met een samenwerking met knijpertjes.nl

Advertenties

16 gedachtes over “Knijpers voor de tienerkamer

 1. laviedemama zegt:

  Wat wen handige oplossing zo! Onze handdoeken hangen eigenlijk altijd over de douchedeur heen of aan het haakje aan de muur in de badkamer. Ik ben de enige die een badjas elke draagt en hang hem aan de verwarming in de badkamer. Niet echt netjes zo op het oog maar zo kan ik er wel meteen bij!

  Like

 2. Maroesja Kroot zegt:

  Erg leuk om al jullie positieve reacties te lezen! Ga er een beetje van blozen……
  En ja, ze zijn echt super handig en ik gebruik ze natuurlijk zelf ook. In de badkamer voor mijn rol watjes, aan de slaapkamerdeur hangt mijn badjas eraan, (en vaak nog een riem, sjaal, shirt……ik moet echt iets beter op gaan ruimen…..:)) en in de keuken klem ik er mijn keukendoeken en pannenlappen tussen. Ik vind het zelf ook erg fijn dat ze met een powerstrip (plakstrip) op te hangen zijn zodat je niet hoeft te boren of schroeven, echt ideaal!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s