Babyshoppen Zeeman

Babyshoppen bij Zeeman natuurlijk

Je zou er bijna nog een kind voor willen. Die leuke babykleertjes die er altijd in de winkels hangen. Maar nee, wij zijn compleet! En de jongste is al weer ruim 4 en ik moet er echt niet aan denken dat ik nog een baby in huis zou hebben. Maar gelukkig zorgt mijn omgeving ervoor dat we toch nog kunnen shoppen. Er zijn de afgelopen 2 maanden heel veel baby’s in onze omgeving geboren. Een aantal stuurden we alleen een kaart, maar we gingen ook op kraamvisite. En daar horen cadeaus bij!

Shoppen voor baby’s

Hier in het dorp hebben we niet een heel uitgebreid assortiment aan winkels om te shoppen voor leuke babydingen. Maar ik moet zeggen, met de winkels die we hebben, kom ik altijd heel ver. We hebben een intertoys, een Hema en een Zeeman. En meestal slaag ik bij die laatste. Niet alleen voor kraamcadeaus, getuigen onze shoplogs dit jaar: Paw Patrol, Shoppen bij Zeeman en shoppen voor een jongen kwamen dit jaar al langs.
En ook voor baby’s kun je er dus geweldig shoppen.Babyshoppen Zeeman

Wisselende collectie

Een van de dingen die ik zo fijn vind bij Zeeman is dat de collectie vaak wisselt. Zo kochten wij in 2 maanden tijd, twee hele verschillende kraamcadeaus uit de newborn collectie.
Ik had nog geen tijd gehad om de eerste te plaatsen, oeps, en die zijn dan ook bijna niet meer te verkrijgen in de winkel.
Het tweede cadeau is nog wel in de winkels te verkrijgen, want dat heb ik vorige week pas gekocht. Maar geen garanties, want mijn ervaring is, dat leuke dingen vaak ook snel zijn uitverkocht.

Collectie juni/juli

We kochten voor het eerste kraambezoek, een leuk broekje, een truitje, vestje en sokjes. Met elkaar te combineren, maar ook los te combineren met andere items. Lekker stoer voor een jongetje!Babyshoppen Zeeman

Collectie juli/augustus

Nu kochten we een setje van 2 broekjes en een setje van 2 truitjes. Ze horen bij elkaar en zijn ook met elkaar te combineren. De bijpassende sokjes complementeren het geheel.
Deze keer viel ik helemaal voor de felle gele accenten op de donkere en lichte achtergrond. Natuurlijk is het leeuwtje ook heel erg lief!Babyshoppen Zeeman

Wat vinden jullie van de baby collectie van Zeeman?

Advertenties

15 gedachtes over “Babyshoppen bij Zeeman natuurlijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s