Disclaimer

De standpunten en meningen op deze website, zijn onze persoonlijke mening. Dit betekent dat deze kunnen afwijken van de eventuele officiële standpunten van bedrijven of organisaties die worden vermeld. Wij zijn geen bedrijf, maar hobbymatige bloggers en u krijgt dus altijd onze persoonlijke mening.

Wij doen ons uiterste best ervoor te zorgen dat de informatie op deze website juist en up-to-date is. Onregelmatigheden zijn echter niet uit te sluiten en u moet er niet zonder meer uit gaan van de juistheid van de informatie. De aangeboden informatie en/of diensten worden door de gebruiker geheel voor eigen risico gebruikt en zijn onder voorbehoud van typefouten. Aan de op de website aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend.

Wij hebben geen invloed op de wijze waarop de informatie door de gebruiker wordt gebruikt en wijzen iedere aansprakelijkheid af voor verlies van inkomsten of voor directe, indirecte of gevolgschade, van welke aard dan ook.

Copyright

Indien je artikelen of passages uit artikelen van ons gebruikt is dat prima en op eigen verantwoording. Wel is het dan zo netjes om een verwijzing naar onze blog/artikel op te nemen in jouw tekst of referentielijst.

De foto’s op deze blog zijn, mits niet voorzien van andere bron, door ons gemaakt en voorzien van copyright. Wil je hier gebruik van maken dan kan dit alleen met vooraf gevraagde toestemming. Een door ons al eerder gepinde pin op pinterest pinnen mag natuurlijk wel.

Indien je van mening bent dat teksten, afbeeldingen en logo’s, of namen en merken, die gebruikt en vertoond worden op deze website, eigendom zijn van jouw of van jouw bedrijf terwijl dit niet zo of onjuist is vermeldt, stuur ons dan een reactie zodat wij dit kunnen aanpassen.

Reacties

Bezoekers hebben de mogelijkheid een reactie te geven bij geplaatste artikelen. Deze reacties vallen onder de verantwoording van de schrijver, wij aanvaarden hiervoor geen enkele verantwoordelijkheid. Reacties worden behandeld als niet vertrouwelijk en vrij van eigendomsrechten. Het wordt niet gewaardeerd onrechtmatig, bedreigend, lasterlijk, ontuchtig, aanstootgevend, opruiend, pornografisch of godslasterlijk materiaal of enig ander materiaal dat aanleiding zou kunnen geven tot civiele of strafrechtelijke aansprakelijkheid, naar of van deze website te verzenden of daarop openbaar te maken. Wij behouden het recht reacties naar eigen inzicht te weigeren of in te korten, zonder opgaaf van redenen.

Samenwerkingen

Het is mogelijk om samenwerkingen aan te gaan. Dit kan bijvoorbeeld gaan om product reviews, of winacties. Hierbij wordt echter wel aangegeven dat het gaat om een samenwerking als het gaat om een gekregen product of bij een betaalde post. Wij doen ons uiterste best te handelen in overeenstemming met de Gedragscode Sociale media. Dit betekent dat er onder iedere gesponsorde post wordt verteld dat er sprake is van een gesponsorde post.

Een review n.a.v. een samenwerking kan dus goede of minder goede reclame zijn voor uw bedrijf. Afhankelijk hoe het betreffende product ons of onze kinderen bevalt. Houdt u hier van tevoren rekening mee.

Door het gebruik van deze blog aanvaardt u deze disclaimer en eventuele wijzigingen daarvan.

© 2014, 2015, 2016 Mama’s met thee

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s