Over Mama’s met thee

Leuk dat je even komt kijken op Mama’s met thee.
Mama’s met thee is een mamablog voor mama’s die met een kopje thee (koffie of wijn mag natuurlijk ook) even lekker willen lezen over alles wat met het moederschap te maken heeft. Maar dan wel met onze visie. Geen wetenschap, maar gewoon gezellig wat wij, Marijke en Hanneke, meemaken.

Zussen

Wij zijn Marijke (1977) en Hanneke (1978). 2 zussen. Marijke blogde eerst voor MMopvrijdag en Hanneke blogde op mijnlevenalshuisvrouw.Marijke en Hanneke
Aangezien we maar 1 jaar schelen hadden we al snel door dat we samen sterker zijn. Al vanaf jongs af aan hadden we veel dezelfde vrienden en interesses. Apart van elkaar winkelend kwamen we met dezelfde stijl kleding thuis. En we hebben echt wel eens in de winkel moeten uitvechten wie dan die ene broek mocht hebben. Nu wonen we al jaren niet meer in hetzelfde huis, maar we hebben nog zeer regelmatig contact. Voornamelijk via de telefoon en chat, want met onze gezinnen hebben we beiden een druk leven. Werken, sporten van de kinderen, zelf sporten en helpen op school zorgt ervoor dat de agenda’s altijd goed gevuld zijn.

Wat kun je verwachten op mama’s met thee?

Mama’s met thee is de nieuwe naam van MMopvrijdag. Als je in de archieven kijkt, kom je dus artikelen tegen van MMopvrijdag. Ook niet alles verandert met een nieuwe naam. Zo kun je elke week een kijkje nemen in ons leven. Zo leer je ons beter kennen. Ook door middel van leuke tags laten wij zien wie we zijn.
Daarnaast schrijven wij graag over boeken, opvoeding, school, leuke DIY, uitjes, recepten, maar ook reviews van artikelen die wij fijn en handig vinden. Dit zijn een beetje onze hoofdonderwerpen, maar die zijn zooooo breed, dat je snapt dat we meer dan genoeg inspiratie hebben om elke dag een artikel online te zetten voor je.